--Malka Baya (מלכה באיה) - No Stress (חי לא בלחץ) - 2017--Жанр: Rock, Reggae, Surf Носитель: CD Страна-производитель диска (релиза): Israel Год издания оригинала: 2017 Издатель (лейбл): Helicon, BookTuk Страна исполнителя (группы) : Israel Аудио кодек: MP3 Тип рипа: (tracks) Битрейт аудио: 320 kbps Наличие сканов в содержимом раздачи: Front Продолжительность: 30:55 Источник (релизер): Soulseek Трэклист:
1. חי לא בלחץ = Живу не под давлением
2. פתאום חם לי פתאום קר לי = Вдруг мне жарко, вдруг мне холодно
3. כולם רוצים שיהיה לי רע = Все хотят, чтобы мне было плохо
4. כמה חם = Как жарко
5. אגם נסתר = Скрытое озеро
6. ואז מגיע ערב = И затем наступает вечер
7. זה הזמן שלנו = Это наше время
8. רכב חלל = Космический корабль
9. נהר של זמן = Река времени -
האלבום ה-4 של מלכה באיה, "חי לא בלחץ", מהווה את נקודת השיא בהפקה המוזיקלית של הלהקה: שילוב סגנונות הרגאיי-רוק עם הגרוב האקוסטי והסאונד החם המוכר שלהם, מביא את המאזין אל תוך חוויה/הזיה מיסטית-רוחנית מזוקקת, שהיא הקסם של הלהקה המיוחדת הזאת. הים והגלישה – ממשיכים להוות את ההשפעות שהכי מזוהות עם הלהקה, ובהתאם, באלבום יש קאבר ל"כמה חם" של אריק איינשטיין. הנושאים של השירים מספרים פסיפס של חוויות רגשיות אישיות, אמירות חברתיות ועולם מלא בצבעים ותחושת חופש. ההאזנה קלה ועם זאת השירים חודרים עמוק. האלבום החדש מבטא את הרצון של הלהקה לתקשר עם הישראליות של היום ולהוסיף את הגוון שלה, לסגור סיפורי חיים ולפתוח חדשים. להיות על הגל, בתוך המעגל. מלכה באיה היא להקת סרף רוק בראשות הסולן אסף שלם. ללהקה שלושה אלבומי אולפן: "שונה מבפנים", "בתוך הזכוכית" ו"אננס" (שכולל את "תגידו לי אחרת ו-"הבלדה לאיש שצולל עם הרוח וזורח בהר"). בשנת 2006 זכתה הלהקה בפסטיבל השירים של ישראל עם השיר "אם את בעניין" שנכלל לאחר מכן באלבומה הראשון.